ПОДГОТОВКА ЗА СЪСТЕЗАНИЯ И КАНДИДАТСТВАНЕ В МАТЕМАТИЧЕСКИ ПАРАЛЕЛКИ

Обучението за ученици в IV клас с изявени интереси към математиката цели успешната подготовка за явяване на математически състезания и олимпиади, както и кандидатстването в паралелки със засилено изучаване на математика (в математическа гимназия). Подготовката им е базирана на програма, включваща теми за свободно избираема подготовка, необходими при решаването на състезателни задачи.

По време на курса се набляга и върху изграждането на умения за работа по формата на балообразуващите състезания за кандидатстване.

Обучението е групово и се осъществява в малки групи (до 7 ученици). Целта е всеки ученик да получи необходимото внимание от страна на преподавателя, за да може работата в групата да бъде максимално ефективна.

Продължителност: 70 астрономически часа. Занятията са организирани в 35 занятия по 2 астрономически часа. Занятията се провеждат в ден – събота.

Начало: 15.09.2018г.

Допълнително за четвъртокласниците се организират:

  • Интензивно обучение през априлската ваканция, което се организира под формата на лагер-школа;
  • Интензивно обучение след края на учебната година.

Записването се извършва на място в офиса на Школата.

Можете да подадете Вашата заявка и по електронен път, за да запазите предварително място на детето, след което ще получите отговор от нас.

Таксата за обучение може да бъде заплатена в зависимост от избраната форма – годишна/тримесечна/месечна или почасова.

При годишна и тримесечна форма на заплащане използвате отстъпка от цената, а при записване за обучение и по втори предмет – още 5% от цената на курса, независимо от формата на заплащане.

За допълнителна информация или конкретни въпроси можете да се свържете с нас на телефони: 0889 594 587; 056 820 313, както и на място в офиса на школата – гр. Бургас, ул. „Сливница“ 2А.