За нас

Школа „Питагор“ е център за извънучилищно обучение, основан през 2001г.

Вече повече от 15 години  целогодишно провеждаме курсове по предмети, изучавани в училище, чужду езици, приложни и изящни изкуства.

Мисия

Школа „Питагор“ предоставя висококачествено обучение на своите клиенти и се утвърждава на пазара като водещ център за образователни услуги, благодарение на професионализма на преподавателите и постигнатите високи резултати на учениците вече повече от 18 години. В условията на бързопроменящата се действителност нашата мисия е да съдействаме за постигане целите на нашите курсисти, чиито нужди и желания са първостепенен приоритет. Залагайки на опита на едни от най-добрите специалисти в своята област, висококачествено обслужване и индивидуален подход, ние отговаряме на потребностите на всеки, който ни се довери, като проявяваме гъвкавост и адаптивност спрямо личните му потребности. Наша мисия  е не само да предоставим задълбочени знания и възможност за развитие на специфични умения на курсистите ни, но и да ги вдъхновим, да посеем идеята за достигане на високи стъпала както в обучението им, така и в тяхното професионално и кариерно развитие, да ги мотивираме да преследват целите си и да ги окуражим да повярват в собствените си възможности.

Визия

Нашата визия за бъдещето е да продължаваме да отстояваме позициите си на лидер в региона, както и да отговорим на променящите се нужди на пазара на образователни услуги. Ние, от Школа „Питагор“, се стремим да предлагаме най-добрите решения на своите клиенти и затова непрестанно се развиваме и следваме новите тенденции в обучението на високо ниво. Убедени сме, че знанието е сила, способна да промени света, придавайки му разумна форма.